Vilket start på veckan… 3


20130211-102514.jpgMorgon bloggen!

Denna vecka fick ju verkligen en riktigt bra start, gick upp fem i morse och mådde helt som vanligt, så jag började fixa och dona och gör mig i ordning och då kom illamående smygande och när jag var klar och skulle iväg mådde jag skitdåligt, kunde knappt hålla mig upprätt, så fick sjukanmäla mig och kröp ner i sängen en stund till, men tyvärr hjälpte inte det något större och mår fortfarande skit…

Har provat att mildra det med A-yoghurt med det hjälpte inte alls så nu ska jag prova med lite grönt te istället. Annars får ni väldigt gärna komma med tips för att mildra illamående!

Hoppas eran dag blir trevligare än min!
Puss puss


3 tankar om “Vilket start på veckan…

 • Sarah Moberg

  hejsan!

  har du alltid undrat hur man får en egen ikon i adress-fältet? en helt egen ikon du kan välja eller göra själv? 😀 på min blogg hittar du svaret, försökt gå igenom stegen så noga som möjligt 🙂 medan du ändå är där kan du vara med i veckans blogg-utlottningen eller kommentera mina bilder 🙂

  kram

 • Fröken

  Sätt dig vid fönstret och nyp Frisk luft,
  Gör en stor smörgås och varm oboy framför en bra film så ska du se att det går över 🙂

Kommentarer är stängda.