Tända ljus och styvsyskonkärlek


levandeljus

levandeljusnara

Nu när mörkret föll kände jag för att mysa till det lite, nu när jag ändå ligger som ett ynkligt kolli i soffan, så jag samlade ihop alla fina ljuslyktor inkl det fina ljustet jag fick av svyvmor med det underbara citatet på och de söta ljuslyktorna med fåglar på som jag fick av min stora storasyster, kastade en blomma som dött av vätskebrist och myste till det! 😉

Den sista filmen jag tittade på slutade faktiskt lite annorlunda, förvisso pekade alla tecken på precis de slutet men jag kunde inte riktigt tro på det, då det handlade om två föredetta styvsyskon som blev kära, vilket för mig inte riktigt gick ihop. Inte för att det rent genetiskt sätt inte borde vara något fel på det, jag menar de var ju bara styvsyskon och det är ju inte så att jag själv inte hade en hemlig förälskelse till min föredetta styvbror när jag var sådär lagom ung, typ 7-13 eller något! 😉 Men ändå på något vis kändes det liksom hel fel när de började hångla!! Gulligt och icky på samma gång! 😛

Haha vad tycker ni om styvsyskonkärlek, helt okej eller inte? Och spelar det någon roll om det är föredetta styvsyskon? 😉
puss puss