Hatar bakfylla…


20130210-212524.jpgGod kväll sötnosar!

Hoppas verkligen ni haft en bättre söndag än jag haft, har verkligen mått som jag förtjänade efter gårdagen! Har mått ruskigt illa och haft huvudvärk hela dagen, mådde bättre en stund men det är egentligen inte förrän nu efter att sovit en stund som jag mår hyfsat, känns sådär att ha slösat bort en hel söndag på att må skit!

Men igår hade vi iaf väldigt roligt, även om planerna blev helt kaos, en polare bara gick på vägen till Barábar vilket resulterat med att älsklingen inte ville med in… Men vi som gick in hade väldigt roligt, dansade hela kvällen och träffade en intressant prick som tyckte min polare var skitsnygg vilket han även sa till mig(tack, den sved inte :P).

Nu med lite bakfyllemat i magen känns livet helt okej igen. 🙂
Puss puss