Är vi fortfarande grottmänniskor eller?


grott

Nu är jag hemma hos mamma, har suttit och lyssnat på radion hela vägen hit och där har det pratat om näthatet mot kvinnor, har även sett en del av uppdrag granskning på jobbet om det.

Det enda jag har att säga om det är att vad är det för fel på människor som skriver såna hemska saker, att de hotar med att våldta och mörda för att de bara säger sin åsikt! Eller be unga flickor att ta livet av sig för att skev om något så simpelt som en tröja?! Och vad ännu värre är när andra håller med?! Hur i hela friden kan man gilla att någon vill våldta/mörda en kvinna som inte gjort något ont över huvudtaget???

Internet är visserligen ett fritt forum, men hur kan det vara mer okej att hota folk än att skriva sin egen åsikt? Och varför är kvinnor så himla utsatta, jag menar jag tycker vi har ett väldigt jämställt samhälle i Sverige, men tydligt gäller inte detta när man sätter sig framför datorn!

Själv har jag ju aldrig blivit utsatt för det som tur är, har bara gulliga läsare här på bloggen! 🙂 Love u guys! 😀 Men tycker det är sorgligt att man inte ska få tycka vad man vill(såklart inom rimliga gränser) utan att någon måste bli sårad av det. Varför kan vi inte bli snällare?
puss puss