Me want more accessories!


2013-02-07

Stjärnarmband, koppararmband, Marc Jacobs armband, Ray-Ban solglasögon, skärp, beige plånbok och svart plånbok.

Sitter inne på Wakakuu och dreglar över massa nya accessoarer, ovan är några av mina favoriter! 🙂 När det gäller smycken och andra accessoarer som man använder ofta tycker jag man ska satsa på lite dyrare märkesgrejer, både för att ett läckert smycke kan pigga upp en hel outfit, de innehåller mindre skitmaterial som man kan bli allergisk av och oftast gjorda av bättre hållbarare material som krävs när man använder de ofta för att inte bli utslitet med en gång! 🙂

Sen blir iaf jag mycket gladare när jag kan komplettera min outfit med något extra fint! 🙂

De rosa Ray-Ban glasögonen kommer jag nog önska mig i födelsedagspresent för ett par sånna vill jag verkligen ha på näsan i sommar! 😉 Gärna ihop med koppar-armbandet och den svarta Marc Jacobs plånboken! 🙂 Både armbandet och plånboken var inte så himla dyra så de får jag nog spara ihop till, 369:- för armbandet och 799:- för plånboken! 😀
Puss puss