Dags för tidigt helg!!


20130207-164639.jpgGod eftermiddag!

Nu är jag på väg hemåt! Såååå himla skönt! Visst ska plugga typ hela helgen men ändå, JAG ÄR FRI!! 😀 Och på lördag är det utgång som gäller! 🙂

Vet inte riktigt var eller med vem än men har lite lösa trådar än så länge! 🙂 Bästa polaren ska med iaf, kan man annat än älska henne för att hon följer med på alla mina knäppa planer?! 😀 Sen tänkte jag höra med en annan polare som jag inte sett på länge också, jag menar vi bor ju för sjutton i samma stad vi ska ju såklart ha tid att ses någon gång! 😉 Men resten hänger i luften än så länge, eftersom vi är under 30 (innan var det 25?!, vi kommer ju aldrig hinna bli tillräckligt gamla) är vi lite begränsade, och då jag verkligen är på danshumör finns det egentligen bara två ställen kvar, de ena är litet och man kan säga att vi skulle sänka medelåldern ganska bra där och det andra är ett riktigt fjortishak! Musiken där är inte heller sådär bra, men samtidigt är det stort och med ett rejält dansgolv iaf, och känner mig lite barnslig just nu så jag kanske passar in i klientelet! 😉

Sitter just nu och lyssnar på Lady Gaga, Scheibe, och känner för att kasta av mig jackan och dansa loss ordentligt i mittgången på tåget, så är nog ganska fjortis just. 😉

Nya naglar blir det ikväll också, inte bestämt färgen än men är rätt sugen på den jag hade på nyår, var så himla läcker! 😀 Men den som lever får se! 😉
Puss puss