Trött i benen!!


minaben060213

God morgon fina läsare!

Hade tänkt skriva detta redan igår kväll, tog med iPaden in i sängen för att blogga, men sen somnade jag som en liten gris! 😉

Kom iaf ut och joggade igår som jag hade planerat, blev här hemma i området när älsklingen gick med hundarna, gillar inte riktigt att jogga på asfalt, men det tar så lång tid att åka ut till slingan varje gång så kommer nog att växla mellan att jogga här hemma och slingan! Men iaf det ihop med Callanetics-passet som var fokuserad på benen, lika med att jag var heeeeelt slut i benen sen!! 😉

Dock orkade jag inte göra den andra delen av Callanetics-passet igår så det ska jag hinna med idag, plus att nu ska jag plugga hela förmiddagen för sen ska jag till jobbet för både möte och arbetspass så det kommer bli en lång dag där! 😉

Annars var jag hos mor hela dagen igår, så vill ni läsa mer om min dag får ni kika in på hästbloggen! 🙂
Puss puss