Hög produktion idag!


20130206-193828.jpgGod kväll söta läsare!

Idag har varit en härligt produktiv dag, pluggade i flera timmar i morse och har kommit riktigt långt i veckans uppgift, så väldigt nöjd med mig själv! 🙂 Hoppas det inte är allt för många på tågen i morgon så jag har möjlighet att plugga på tåget imorgon, för då tror jag nog dem sex timmarna ska räcka för att hinna klart med det! Hade gärna gjort klart det idag, men när man är på jobb i 10 timmar hinns det inte riktigt med! 😉 Och när det är slut är det typ hem och bums isäng, ska ju upp fem i morgon! 😉

Förresten shit vilken jäkla träningsvärk jag har haft i kroppen idag, både ben och rygg har varit som stelopererade! Vill ju göra ett callanetics-pass idag men vet faktiskt inte om det kommer gå alls alltså!! 😛 Ska dock ta reda på om det finns något sätt att lägga in videon eller boken på iPaden så jag kan ha med den överallt och kan träna lite när som helst! 🙂 Hade bara toaletterna på tågen varit fräschare hade man kunnat göra ett par av övningarna där, eller om det hade funnit en träningskupe, det hade faktiskt varit prefekt, att kunna träna när man ändå inte kan göra något vettigt(än att plugga och blogga då 😉 ).

Får se vad som händer… See u later!
Puss puss