Skospaning i lektionspausen! 1


När jag knallade runt i skogen i mina 5 cms klackar insåg jag att trots att de inte var särskilt jobbiga att gå i, begränsade de mig väldigt mycket, då jag typ bara kunde gå rakt fram, att springa runt och busa med hundarna med hundarna som älsklingen gjorde var inte att tänka på direkt. Och att vara begränsad är inte riktigt mig grej, så nu när vi har rast från lektionen surfade jag in på Heppo och ramlande över deras vårnyheter! Gud vad mycket läckert de hade där!!

Äntligen hittade jag platta skor som verkligen var snygga;

palladium-plbr-baggy-enz-1026131      by-burin-elena-1035338

vagabond-edie-1041894      palladium-plbr-baggy-enz-1040431

mjus-model-179213-1043429

 

Skulle vilja ha dem alla, men de sista, de gröna vill jag VERKLIGEN ha!! Så himla snygga, även om de kanske inte heller är helt perfekta för skogen, där är de silvriga eller beiga nog mycket bättre, men hmmm.. Måste nog köpa dem iaf! 😉 Haha dags att gå tillbaka till lektionen igen! 😉
puss puss


En tanke om “Skospaning i lektionspausen!

Kommentarer är stängda.