Mer skor…


Haha här kommer ett skoinlägg till, fastnade inne på sportamore´s sida när jag letade efter ett par efterträdare till min nuvarande ReeBok som är helt döda, sulan är så uppsliten i hälarna att vattnet har fri väg in! Blä!! Så blir det alltid med mina Reebok för att jag avgudar dem och använder dem jämt!! Allra helst hade hittat ett par som var precis likadana som mina söta svart/rosa/blåa, som jag köpte på barnavdelningen på Teamsportia för ett par år sen! Men såna säljer dem inte längre tyvärr. 🙁

Men jag hittade ett par inne på sportamore som jag tror kan bli ett par värdiga ersättare:

reebokrosa      reebokgron

Frågan är bara rosa eller gröna? 😉 Hittade dessutom en rabattkod som ger 10% rabatt på dem, vilket verkligen skulle behövas med tanke på att de lätt är de dyraste reebok jag någonsin köpt, 899:- ligger de på, eller ja med rabattkoden ligger de ju på 809:-, men de svider också lite i plånboken man man säga! 😉 Men vilka tycker ni är snyggast?? 🙂
puss puss