Måndagmorgon


moiibad

God morgon goa läsare!

Då har en ny vecka startat, detta ska bli en riktigt bra vecka! 🙂 Det var inte direkt lätt att komma upp i morse, snoozade flera gånger, 2-3 min per gång, är himla glad att jag inte missade att sätta igång de nya larmen som jag brukar göra! Men hann med allt jag skulle göra iaf, hann tom med att få på mig lite foundation vilket jag annars aldrig brukar hinna med!! 🙂 Så bra start på dagen, även om jag var liiite lat och tog bilen istället för cykeln, men det är jag rätt glad för, då det är snorhalt ute! :O

Blev ingen joggning igår, efter den långa promenaden låg vi som döa sillar i soffan och såg på Full Fräs och Monster-in-Law hela kvällen! 😉 Men nu är det slut på ursäkter, hur mysigt det än är att ligga och gosa i soffan med älsklingen och hundarna får det vara liiite måtta på det, vi gör det ju rätt mycket så en halvtimme mindre för att kunna ut och jogga borde ju inte vara hela världen! 😉 Plus Callanetics också då, tänkte göra första passet idag! 🙂 Eller ja halva första passet gjorde jag ju i fredags, men idag ska det bli hela! 🙂

En sak som är annorlunda denna gång jämför med tidigare gånger(där jag oftast har misslyckats hålla igång) är att jag inte är ute efter att bli smalare av träningen, utan jag vill bara bli starkare, smidigare och få en bättre kondition! 🙂 Sen om jag skulle bli av med ett par hekto fett är ju det bara ett plus, men inget jag jobbar för, muskler, smidighet(alla som känner mig vet att jag är typ smidig som ett kylskåp, även om jag träffat några som är ännu värre! 😉 ) och bättre lugnkapacitet! 🙂 Det sistnämnda är ju verkligen ett krav om jag ska klar att springa halvmaran till hösten! 😉
Nu är jag snart i Malmö, dags att byta tåg!
Puss puss