Kaffestund i sängen..


20130203-100029.jpgGod morgon underbara söndag!

Ligger och myser isängen med en härlig kopp kaffe, älskar att vi har en teve här inne nu! 😉 Tror detta kommer bli en underbar dag, även om vädret ser lite tråkigt ut, men då blir det Ikea som vi sagt! 🙂 Skulle det klarna upp och bli jättefint väder kommer vi nog åka ut någonstans, promenera och suga i oss D-vitamin stället! 😉

Håller på att ändrar om mitt joggningschema, flyttar fram alla passen två veckor eftersom ja g har missat nästan två veckor pga kylan, så nu kommer jag vara klar att jogga 5km på 30 min det 7 april! 🙂 Tänkte ge mig ut och jogga ikväll, som en start. 🙂 Dessutom ska jag ta upp Callanetics igen, höll på med det för ett par år sen, superbra träning, sjukt jobbigt och gjorde halva passet i förrgår och har fortfarande en riktigt go träningsvärk! Den vet verkligen vad den gör. 😉 Så planen är att jag ska göra göra hela passet tre gånger i veckan, jag behöver inte göra hela passen på en gång, även om det såklart är bäst, men så länge jag kommer igenom passet tre gånger i veckan är det super. 😀

Men nu borde jag nog masa mig ur säng och få något gjort, amerikansk frukost står på menyn idag! 🙂
Puss puss