Natti natti


20130202-234446.jpgGod rätt sen kväll!

Kvällen blev inte riktigt som tänkt, det blev så himla kallt ute att allt festhumör bara sjönk undan, och landade istället i soffan under en filt med en cider och den tredje boken i serien jag håller på och läser. Mysigt värre hade vi det iaf! 🙂 Men nu när jag har läst klar boken kommer jag lägga ner den serien, orkar inte riktigt med all den dramatik och olyckliga kärleken. Får helt enkelt hitta något annat! 🙂

Och festskorna får helt enkelt stå kvar på hyllan till det blir lite varmare ute! 😉 Gud vad jag längtar tills det blir varmare ute, när man kan gå i shorts, små söta kjolar och fina klänningar! 😀

Men nu ska jag hälsa hem för kvällen, imorgon ska jag ta tag i min träningen igen, måste göra om mitt joggningschema och ska ta upp callanetics igen, men återkommer om det imorgon, sov gott!

Puss puss