Två skitdagar hade blivit strålande som en!


tag

Det känns ärligt talat inte sant, tåget var inte så sent att jag kom försent till skolan, inte som i måndags, men tvärtemot i måndags var läraren sen idag, hade det varit tvärt om hade jag inte missat massor i måndags, detsamma gäller med tågen, hade de synkroniserat och båda varit sena på samma dag hade jag kommit i tid!! Så irriterande egentligen!

Jaja nu är det över, idag känner jag mig dock trött och trögtänkt så har lite svårt att hänga med, hoppas det blir bättre efter lunch, får se till att ta en extra stor kopp kaffe se! Annars blir det till att råplugga på tåget hem! 😉 Men det ska nog lösa sig! 🙂

Nu ska vi äta lunch, men slängde en blick på fikarummet och det är proppfullt med folk från de andra klasserna och jag orkar inte slåss om de tre microar som finns så jag väntar nog en stund till… 😉 Eller förresten ska nog springa bort till toaletten och leka lite med min sminkväska medans jag väntar, hann inte lägga någon foundation hemma, så får göra det nu istället! 😉
puss puss