Tillbaka till verkligheten!


20130131-090125.jpgGod morgon bloggen!

Nu ska jag ta mig ur böckernas koma, har redan läst ut två, och nu blir de inga fler böcker förrän nästa vecka. Gårdagen blev iaf himla mysig, vi hade tänkt storstäda, men vi var båda två lite för trötta och lata, så det blev bara lite dammsugning, slänga alla döda blommor, inkl min äldsta aloe vera då den verkligen hade tappat gnistan, och plocka utan massa skit, så rätt fint blev det iaf men vi får dammtorka, städa toaletten och torka golven i helgen istället!

Så vi byte ut en del av städningen till att baka lite muffins i våran nya muffinsmaker, de blev väldigt söta och goda! 🙂 Dock kommer ju värmen underifrån så idén att stoppa hackad choklad i smeten var inte så smart för de blev lite brända, så nästa gång vi vill ha något ut över vanliga muffins får vi göra cupecakes istället! 😉

Sitter fortfarande på tåget till skolan, har varit jobbigt mycket strul idag med, vad är det med mig och kollektivtrafiken alltså? Haha men idag ska jag hinna i tid till skolan iaf, så sent är det inte! 🙂
Puss puss