Skoshopping!


20130128-145631.jpgJag har köpt ett par nya skor!!! Känns helt otroligt med tanke på att platta skor är min nemesis, hatar verkligen att köpa plattisar, hehe så denna gången blev det ju en liten kompromiss, klacken ligger nog på runt en 5 cm, men det tror jag nog funkar att gå normalt med! Haha har liksom en tanke att jag ska kunna klafsa runt i Snogeholm i dessa så det ska funka att gå till skolan iaf! 🙂

Iaf jättesnygga, bättre bilder kommer när jag kommer hem, orkar inte släppa med kameran till skolan när jag både har iPad och datorn med, så dessa är tagna med iPhonen, syns kanske inte på bilden men de är blåsvarta, jag älskar blåsvart! 😀 De är ett par Vagsbond från Scoretts rea, kostade egentligen 1200:- men för mig gick de bara på 500:- var halva priset och jag hade ett litet presentkort också! 🙂
Puss puss