Ny härlig vecka!


20130128-063650.jpgGod morgon underbara läsare!

Då var det måndag igen, älskar måndag, en helt oförstörd vecka ligger framför mig och jag ska till skolan för ännu en spännande lektion. 🙂 Ska dessutom inte jobba så mycket denna, bara ett pass så det lär bli en ganska lugn vecka vilket är jätteskönt, behöver verkligen ta det lite lugnt ibland. 🙂 Det enda som kanske solkar ner mitt glada humör är det faktum att jag var tvungen att gå upp 5 i morse, blä vad det suger att gå upp så tidigt, men de vägdes upp av att jag fick gratis parkering när jag kom till stationen med bilen! 🙂

Så nix ingen vardagsmotion idag, och joggningen förra veckan gick verkligen åt pipan, blev ett pass liksom! Men idag var det mycket varmare trots den tidiga timmen så är det lika varmt när jag kommer hem igen, blir det joggning ikväll, tar om förra veckans pass och flyttar därmed fram schemat en vecka! Tror det blir bra! 🙂

Men helt motionslöst blev det iaf inte igår, vi var ute i Snogeholm och promenerade i nästan en timme, på lite halvskumma vägar, älskling, som skulle leka survivor-man drog med oss in i de mest otillgängliga och backiga delarna av skogen, mycket bra träning dock! 😉 Sen blev det också en del runt springande på isen, rätt kul men man hade alla sinnena på helspänn ifall isen skulle få för sig att brista! 😉 Det gjorde den inte tack och lov!

Vi hade också tänkt storstäda lägenheten, men det glömde vi helt bort och låg och myste i sängen och pratade om allt istället! Mycket trevligare tyckte jag! 🙂

Och så avslutade vi hela dagen med lite smaskig köttfärssås och fruktsallad, mums vad gott det är! 😀
Puss puss
20130128-063701.jpg