Nu skulle jag varit framme… 2


20130128-091402.jpgSuck, denna dag blev förstörd rätt fort, var något jäkla signalfel i Oxie så vi blev stående i Svedala i över 20 min vilket gjorde att jag missade nästa tåg och fick spendera nästan en timme i Malmö innan nästa tåg gick!! Sjukt tröttsamt plus att nu kommer jag komma nästan en timme för sent till skolan…

Jag verkligen älskar kollektivtrafiken alltså, NOT!

Så nu sitter jag på nästa tåg och har nästan en timme kvar innan vi är framme, sjukt jobbigt för sen måste jag ju liksom stressa till skolan, trots att det inte är mitt fel är det liksom jag som får ta smällen, visst ingen bryr sig när jag kommer till skolan men ju senare jag kommer desto mer missar jag av lektionen. Och när utbildningen går i denna takt har jag verkligen inte råd att missa något, så hellre halvt hyperventilerande och med på större delen av lektionen än avslappnad och missa hälften!! Fast ska nog försöka mig på något mitt i mellan typ, har inte råd med för mycket stress..

Något trevligt var iaf Malmö Centrals nya toaletter, förutom att de kostade 10 spänn att gå in där så var de väldigt fräscha och fina. 🙂 Utmärkta speglar att sminka sig i också. 😀 Hade ju liksom liiiite tid över. 😉 puss


2 tankar om “Nu skulle jag varit framme…

Kommentarer är stängda.