Fri söndag!


20130127-113800.jpgGod förmiddag bloggen!

Sitter i bilen på väg till Snogeholm, har en helt fri dag idag så vi ville passa på! 😉 Är dock redigt förkyld, känns som hela huvudet är fullt med fetvadd och växlar mellan att svettas och frysa! Men har medicinerat mig så nu mår jag bättre. 🙂 Man kan ju inte spendera en ledig söndag med att sitta hemma och vara sjuk liksom!! 😛

Har blivit rätt kär i min foundation förresten, fast nu smörjer jag in den med händerna och duttar med en lite svamp där jag vill ha lite extra, funkar skitbra och går mycket fortare än med penseln och utan de randiga resultatet. 🙂

Glömde mina vantar hos mor igår, så det fick bli ett på nya på ÖB, vit är inte direkt praktiskt men det var de eller röda att välja på. 😉
Men nu är vi framme så vi hörs senare!
Puss puss