Snart börjar fredagen…


20130125-202024.jpgGod kväll snyggingar!

Snart är jobbet slut och helgen kan börja, har bjudit hem en polare så det kommer nog bli en supermysig fredags kväll, älsklingen är just nu och handlar( jag slutar ju samtidigt som alla affärer stänger) och på menyn står schnitzel, pommes(jepp jag är skånsk) och svampsås, sen blir det lite snacks och annat gott, men där ska jag försöka undvika det mesta, har rean fått i mig en hel del godis idag, och vågen var inte direkt snäll imorse heller! 😉

Ska försöka få med resten att spela lite kinekt spel med mig också! 🙂

Försöker peppa upp mig lite just nu, blev väldigt besviken när jag fick min gamla telefon med mig hem och flyttade över allt från den till min nya och blev då av med alla bilder jag tagit idag, plus att jag blev av med min favorit stegräknarapp som jag dessutom betalat för, den verkar inte längre existera av någon anledning…

Det bästa är dock att bilderna finns kvar i telefonen men jag kan inte se eller använda dem! Och detta har hänt mig en gång förut och då fick jag faktiskt tillbaka bilderna sådär ett år senare, har dock ingen aning om hur jag lyckades då! :S

Men har en litet idé… Får se när jag kommer hem. 🙂
Puss puss