Förhoppningsvis är Examensarbetet nu klart!


20130124-080434.jpgGod morgon fina läsare!

Idag har jag spenderat hela morgonen med att fixa till det förhoppningsvis allra sista på examensarbetet, håller alla tummar och tår. 🙂 Sitter just nu och äter frukost, tittar på den vackra soluppgången och lyssnar på Lady Gaga på telen, av någon anledning var det bara hon, Scorpions och Kanye West’s Stronger som följde med till den nya telen?! :S men beror antagligen på att jag har en gammal återställning från min gamla telefon, från sep eftersom den är hos mamma kan jag inte fixa den nyare förrän imorgon! 😉

Sånt är livet, himla tur det är mina favorit-låtar. 🙂 Det är ju torsdag så jag är såklart på väg till skolan, hade egentligen tänkt programmera på vägen upp men examensarbetet ligger väldigt högt på prioriteringslista, har slitit med de så länge så vill verkligen bara ha det bakom mig nu! Får programmera på vägen hem istället och i skolan sååå klart! 😉 Och den lilla tiden jag har kvar sen när jag ätit upp frukosten! 🙂 Blev lite mycket av både flingor och yoghurt så det tar lite tid att äta då allt inte får plats i burken får jag hälla i lite flingor i taget och äta upp innan jag häller i mer. 😉
Puss puss