Tillbaka till normaliteten igen!


moi210113

God morgon fina läsare!

Nu sitter jag på tåget tillbaka till skolan igen! 🙂 Sjukt trött dock och det fanns en liiiiten del av mig som var väldigt sugen på att krypa ner under täcket igen och ”försova” mig! 😉 Haha den delen finns alltid men idag var den lite större än vanligt! 😉

Men men den del kommer aldrig vinna, när man bara har 20 lektionen i ett ämne, som dessutom inte är så jäkla enkelt då gäller det att inte missa en enda lektion!! Dock fick den lata delen vinna när det gällde hur jag skulle ta mig till tåget, det har snöat en hel del i natt så gåvägarna var alldeles snötäckta och iskallt var det dessutom så jag tog faktiskt bilen! Blä var har min vardagsmotion tagit vägen?? Jaja den kommer tillbaka när snön försvinner! 🙂

Var ute på min joggningstur igår iaf missade ett pass förra veckan, också pga kylan, det är helt enkelt väldigt svårt att motivera sig att ge sig ut när det är iskallt och ärligt tlat var det sådär att jogga igår också, luften är så kall att det nästan gör ont att dra ner den i lungorna!! Men ska försöka ge mig ut på en ny tur imorgon iaf! Är inne på vecka 4 nu så det är 7 min joggning som gäller imorgon! 🙂 Och 8 min på torsdag och lördag! Får inte missa fler pass för då måste jag börja om! Bara att hoppas vädret snart vänder! 🙂
puss puss