Zzzzzz….


20130117-063659.jpgGod morgon söta läsare!

Usch idag var det tungt att komma ur sängen, trots den extra sunden jag fick igårkväll! Men jag kom upp iaf och nu sitter jag på tåget mot skolan igen! 🙂 Tänkte jag skulle ägna större delen av resa upp till att plugga, men då måste verkligen kaffet göra sin plikt för som det är nu har jag svårt att hålla ögonen öppna!

Men det ska nog bli bra, hoppas bara jag kan ta 4-a tåget hem igen för i så fall blir det joggning i slingan ikväll! 🙂 Hinner jag inte det blir det nog till att jogga i området hemma istället, för jag måste hinna med det idag då det ska bli massa jobb och plugg i helgen! Bara fri på lördag och då har jag ju ett annat joggningspass att göra så då funkar det ju inte! Så det måste bli idag!

Dock lär jag bli ensam, älsklingen skickade just att han blivit sjuk, hoppas verkligen inte det är något smittsamt!
Men nu lär det inte bli något pluggande på detta tåg, det blev precis väldigt fullt här och jag kan inte ens få upp datorn… Suck! Men ska prova att byta tåg tidigare idag, de två tågen jag åker går ju parallellt en bit så om jag byter tidigare idag kanske de andra tåget är mindre fullt och jag kan få någon ordning på pluggandet! 😉 Ses på de andra tåget!
Puss puss