Frukost efter förvirrande morgon…


20130117-083217.jpgDetta är typ min standard frukost när jag åker till skolan, skånemejeriers nya A-yoghurt(idag björnbär och blåbärs smak, men vanilj är godast) och K. Special röda bär. Mums mums vad gott det är! 🙂

Men shit vad förvirrande det blev när jag byte tåg tidigare, glömde helt bort att de kopplar av vagnar i Helsingborg så jag satte mig såklart för långt bak och fick flytta men då det stod tåg mot Göteborg i alla vagnarna var jag lite osäker på om jag satt mig tillräckligt långt fram, men tänkte att annars får jag väl helt enkelt byta i Helsingborg, stoppade musik i öronen och sjönk in i programmeringen, och plötsligt var vi förbi Helsingborg!! Hade ingen aning om jag satt på rätt tåg längre, det var inte förrän 20 min senare när vi rullade in i Ängelholm som jag kunde andas ut och konstatera att jag faktiskt var på rätt tåg. 🙂

Och nu är det bara 25 min tills jag är framme så himla skönt det! 🙂 Hoppas detta blir en superspännande dag!
Puss puss