Glasögonprydd 2


20130115-225610.jpgGod kväll bloggen!

Det har varit en lång dag men nu har jag krupit isäng med min fina iPad som inte fick något skal idag av någon konstig anledning och med mina sprillans nya brillor! 🙂 Vet dock inte om jag är helt nöjd med dem, men det kanske är för att jag aldrig någonsin har tyckt att jag passar i glasögon? De får iaf en vecka på sig att övertyga mig annars går jag nog ner och byter, de har ju helt nöjd-garanti på Specsavers i tre månader så har ju lite tid att fundera! 🙂

Men att iPad skalet inte kom och de faktum att jag på något mirakulöst sätt har lyckats tappa min navelpiercing som jag fick i julklapp drar ner betyget lite på dagen, men efter att man hört om olyckan vid Helsingborg blir dem bekymmerna ganska ynkliga för hu vilken hemsk olycka, runt hundra bilar!! Skrämmande värre och stackars de familjer som aldrig får de se de tre som avled igen.. :'( Sänder en tanke till dem och hoppas morgondagen blir trevligare.
Puss puss


2 tankar om “Glasögonprydd

Kommentarer är stängda.