Snurrig värre!


snurrig

God eftermiddag bloggen!

Idag blev det de sena tåget hem, föreläsningen blev nog lite längre än tänkt så när jag hade tänkt gå var vi inte ens halvklara kändes det som, så det vore ju bra dumt att missa slutet! Så idag kommer jag inte vara hemma förrän typ halv nio…

Men det har iaf varit en väldigt intressant dag och trots att nivå vissa stunder var en aning hög känns det som man nog skulle kunna få grep om detta, om ett par veckor eller så! 😉 Just nu snurrar allt bara runt runt typ! 😉 Är ju dock ett par timmar kvar här på tåget, så tänkte jag skulle få riktigt grepp om den sista uppgiften vi fick innan jag kommer hem, snurrig eller inte. Måste ändå typ plugga igen för morgondagen, ska både till stallet, jobbet och optiker så lär nog inte bli såå mycket tid för programmering då, men håller tummarna för ett par timmar iaf! 🙂 Så ska jag inte plugga 16 timmar i sträck kan det nog vara bra att hinna med iaf 3 timmar till idag..

Får dock se hur det bli med det, börjar redan få huvudvärk, men sista dagen för sånt förhoppningsvis, för idag hade mina brillor kommit, dock var de i silver istället för guld! 🙁 Ska ner och prova dem men hoppas jag klär lika bra i guld, annars måste jag beställa ett par nya och då är det två veckor till med huvudvärk och de pallar jag inte!!

Men har ju ganska mycket silversmycken så det borde ju inte bli något problem…

Men det får vi som sagt se imorgon! 🙂 Men nu borde jag väl som sagt ta tag i studierna, vill få ihop två timmar på tåget och en hemma, har mitt skal till iPaden kommer kan det dock bli ett problem där! 😉 Men nej jag ska vara duktig nu! 😀
Puss puss