Kallt så jag nästa dör!!


God morgon söta läsare!

Då var tillbaka på tåget som ännu en gång ska ta mig till skolan! 🙂 Men hu vad kallt det är ute idag, när jag cyklade till tåget frös jag så jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen!! Brukar bara ha en vante på mig när jag cyklar, den handen som håller kaffemuggen blir ju varm av den plus att det är mycket lättare att hålla den utan vanten på, men jag fick stanna på vägen och ta på den andra vanten för det blev så kallt om fingrarna att jag inte stod ut!! Och nu när jag satte mig på tåget gjorde det så ont när den tinade upp att tårarna nästan rann!! Hu!!

Men nu är det över iaf, och handen börjar få tillbaka både original temperatur och färg! 😉

grontfodral2

grontfodral

Lämnade plattan hemma, eftersom den inte har något skal än så länge, vill inte att den ska repas i väskan, så tills de kommer ha den utegångsförbud! 😉 Men det är både beställt och skickat så hoppas det kommer idag eller imorgon, förhoppningsvis idag så den kan få följa med hem till mamma imorgonbitti, men den som lever får se! 🙂 Har iaf väldigt fort gjort mig beroende av den, kan man annat med en superfin men ganska meningslös teknikpryl? 😉 hihi nä men för min del kommer den nog komma till bra användning, och det var också trevligt att se att det finns en hel del hål i app-marknade på iPad, det betyder ju att den marknaden inte är omöjlig att ta sig in på! 🙂

Och iom att man inte är lika grafiskt begränsad på iPad tror jag att det är precis den formen av programmering jag kommer tycka allra bäst om! 🙂 Framtiden glimrar som en ädelsten och jag kan inte annat än längta efter när jag får plocka upp den och använda allt den har att erbjuda! 😀
Puss puss