Myser i sängen!


20130113-105435.jpgjag igår!
God morgon underbara läsare! Ligger just nu i sängen och myser med min fina iPad, hittade ett nytt mörkgrönt skal till den som jag beställde kommer förhoppningsvis på tisdag! 🙂 Men blir nog att jag tar med mig min lilla sötnos till soffan och fortsätter myste där istället då älsklingen inte hade ro och ligga kvar i sängen och sådär kul att ligga här själv! 😉 Dessutom har jag legat här i över 9 timmar så kanske dags att kravla sig upp! 😉

Idag ska julen ner igen, lite sorgligt men samtidigt blir det en ny start för oss för när vi plockat ner allt kan vi äntligen börja göra klart på inredningsfronten, där granen står ska vi till exempel få in någon form av hylla. Se saknas det lite tavlor och kanske lite blommor, cafégardinner mm. 🙂

Men nu är jag vrålhungrig så dags för frukost!
Puss puss