Nya glas! 2


mojitoglas

God kväll bloggen! 🙂

Sitter och inviger mina nya fina cocktailglas, som jag fick av bästaste ystersyster! 🙂 Tack så himla för dem! 😀 Samtidigt håller jag på att rensa ut min miniMac, den är förhoppningsvis såld och åker till sin nya ägare imorgon! 🙂 Blir det som tänkt kommer jag nog kasta mig bort till Elgiganten och antagligen få med mig en iPad hem! 🙂 Och nej det är inte bara för att stilla shopaholicsuget, tror den kommer komma till stor användning i min utbildning, då i programmeringen isäg och att veta vad det är man programmerar för är ju aldrig fel! 🙂 Plus att genom att sälja datorn blir den gratis! 🙂

Kom förresten ut på min joggningentur idag, lite sådär lagom nöjd över det! 🙂 Hela fyra min joggning idag, men det är nästan bara bra, nu i början ska det vara lätt så man får in vanan att ta sig ut i slingan regelbundet, men hu vad mycket kallare det var idag, ingevidare direkt, men man blir ju varm av att springa så det jämnar ut sig! 😉

Nä nu börjar jag nog bli lite yr i huvudet! 😉 Skriver mer i morgon innan det blir alldeles snurrigt! 😉
puss puss


2 tankar om “Nya glas!

    • Emily Inläggsförfattare

      Hihi de matchar med mina vinglas som är på 0,42 l. 😉 Verkligen, söta och lite ovanliga passar mig perfekt. 😀

Kommentarer är stängda.