Blir detta min dag?


moi110113

God morgon, eller kanske förmiddag är liiite villrådig där..

Skitsamma, är iaf lite besviken på mig själv, kom inte ut till slingan och joggat igår som det var tänkt, tåget blev försenat så var inte i stan förrän 19:20 och då åkte vi och hämtade mat, blev Max, inte lika gott denna gång innan vi kom hem var klockan typ kvart i 8 och efter att ha käkat och fixat lite och så var klockan fem över halv 9. Slingan släcker belysningen lite före 9 och behöver iaf 20 min för 2,3 km och det hade tagit oss iaf 10 min att gör oss iordning och köra dit.

Tiden räckte helt enkelt inte till, men kunde ju ha joggat i stan också, spelar ju inte så stor roll så det var egentligen bara en dålig bortförklaring, men orkade verkligen inte ta mig ur soffan, sjukt trött!! Så det får bli joggning idag istället, en dag hit eller dit borde väl inte spela så stor roll, i detta läget är det mer att få in vana att ta sig dit snarare än själv joggningen, för den gör mig knappt andfådd! 😉

Men idag är det iaf mycket som ska klaffa, så fort jag slutar ska jag till mammsen och rida, stått i en vecka och nysnö, hmmm.. Sen hoppas jag få två saker som jag beställt skickade till mig idag och joggingen i slingan ikväll då också! 😉

Så hoppas verkligen att efter denna veckan få lite tur, det borde jag väl förtjäna? Lovar att plugga stenhårt hela helgen då! 😉 Hehe!
puss puss