Sista dagen för veckan slut!


appleriktlinjer

God eftermiddag!

Sitter på tåget hemåt igen, skönt som sjutton! Är helt slut i huvudet, känns som jag har fått kunskap för en månad eller två! Haha nä men idag har vi fått en del redskap för att kunna göra en riktig app, har en idé rätt simpel och kommer antagligen aldrig komma upp på Appstore, är bara en lyxapp jag vill till den dagen jag blir app-miljoner så pengar inte längre är ett problem, då kommer jag lägga upp den! 😉 Haha tror det är en riktigt bra idé för ett allra första projekt på egen hand iaf! Lagom avancerat! 🙂 Eller snarare det är bara en kod jag behöver, sen kommer den sköta sig helt själv så hittar jag bara den koden kommer jag förhoppningsvis vara klar redan ikväll! 😉 Eller tre är det nog egentligen när jag tänker efter för att den ska funka perfekt! 🙂

Men det hade varit super för självförtroendet om jag fick ihop en fungerande app! 🙂 Men där är verkligen iOS-programering så himla underbar, man får väldigt mycket serverat på ett silverfat, man kan göra väldigt mycket rent grafiskt och behöver inte stånga sönder sig i korkade koder som bara gör en asförvirrad!! 😀

Har nog bestämt mig för att köpa telen iaf, blir nog bäst så, då är jag fri som en fågel till hösten och har nästan inga stora räkningar då, vilket är helt perfekt ifall det skulle bli så att jag inte har hunnit få ett jobb, för då får jag ju inte längre studielån heller. Diskuterade lite på framtiden, funderar på att om jag inte får jobb kommer jag nog kanske gå ett par små kurser som påbyggnad till detta, vill gärna gå någon i Php-utveckling då jag tror det kan vara en stor fördel och kanske även för app-programmering till Mac.

För efter denna tid jag haft på min nuvarande utbildning känner jag att apple är verkligen min grej, det visst jag ju redan innan men under utbildningens gång har det verkligen inte ändrats!! Inte så att jag ångrar kursen i Android, det är alltid bra att kunna lite om allt, och den kunskapen kan bli användbar men får jag välja kommer jag lätt bli iOS-programmerare! 😉

Förresten vi fick ett förslag på en app idag som har sjukt många fel, har nog aldrig stött på en så dålig iPhone app! Om ni vill se den sök på HFAB på app-store, berätta gärna vad ni tycker i så fall och vad ni saknar! 🙂 Den är gratis såklart! 😉 Ett bevis på att alla inte kan bli App-miljonärer! 😉
puss puss