Ett litet skal till min dator!


groncase

Eftersom min handväska är så stor är det knöligt att ta med datorväskan också, vilket leder till att jag tycker ner datorn bland alla de miljoner grejer jag har liggande i väskan, inte så snällt mot datorn, så nu har jag klickat hem ett litet skal till den som bara är typ 1,5 mm tjockt så de kommer inte ta mer plats i väskan men datorn slipper repor! 😀

När jag ändå var inne på Apple Store så jag att de hade en drive nu med 10 månaders helt ränte- och avgiftsfri avbetalning! Vilket fick mig att fundera på om jag ska köpa min telefon istället för att binda om mig, har kollat på det och kommer knappast vinna eller förlora vilket jag än gör, men då blir det 600 + 150 kr/ i månaden i 10 månader sen bara 150:-/månaden istället för 430:- i 24 månader.. Om jag inte binder om mig förrän om 24 månader kommer jag ju tjäna lite drygt 700:- men jag känner ju mig själv och min impulsivitet, så den chansen är ju liten… 😉

Hmmm.. tåls att tänka på. Men det är ju inte säkert att jag ens skulle få avbetalningen på Apple, har ju redan en på datorn och har ju inte sååå mycket jobb så lite tveksamt är det allt.. Fast samtidigt har jag alltid betalat min räkningar i tid, den enda påminnelsen jag fått på länge är på böcker jag lånat på biblioteket! 😉 Så har ni några kommentarer på min funderar så berätta dem gärna! 😀
puss puss