Det snöar, igen! 4


20130110-062150

God morgon underbara läsare!

Fy vilket väder det är ute!! Snön vräkte ner när jag cyklade till tåget, så nu är jag dygnsur! Blä!! Men skitsamma, nu är det över och jag sitter på tåget mot skolan igen! 😀 Längtar verkligen efter att få lära mig Xcode ordentligt!! Haha och i morse hittade jag ÄNTLIGEN mina hörlurar så nu sitter jag och lyssnar på Stronger men Kanye West, älskar verkligen den låten även om jag inte har en aning om hur den hamnade i min spellista! :O Men den är så sjukt upppeppande! 🙂

Men på ett sätt är det skönt att detta är sista skoldagen i veckan, för om det är något jag är sjukt trött på är det att åka tåg, att trängas med en miljon sjuka människor är verkligen så himla omysigt!! Men det värsta är ändå att tåget gungar från sida till sida hela tiden! Vet inte varför det stör mig så mycket(kanske för att när jag åker hem idag har jag spenderat ett helt dygn på att åka tåg? Nästan mer tid än jag sovit denna veckan!!) men något som är säkert är att de verkligen stör mig!! Får typ sitta och bita mig i tungan för att inte börja svära högt över det!! 😛

Haha löjligt temperament jag har egentligen! 😉 Men nu sitter jag iaf och buffrar en Objective-C Tutorials, hoppas jag får ner hela innan Malmö bara! 🙂 See U Later!
puss puss


4 tankar om “Det snöar, igen!

Kommentarer är stängda.