Spännande tider fram över…


xcode

God middag! 🙂

Nu sitter jag på tåget hemåt igen, det har verkligen varit en mycket spännande dag! 🙂 Mycket nytt och en del som man redan vet på ett ungefär! 😉  Självklart liknar eclipse och xcode varandra, men på många sätt verkar xcode vara eclipse lite smartare och mer strukturerade bror! Vilket känns underbart!
För hela android-branchen verkar ha en slänga av ”Ju fler kockar, desto sämre soppa…”

Visst är det många som stör sig på att Apple har så hårda strukturer och små möjlighet för egna idéer, men det finns också en anledning till det, systemet blir mycket bättre strukturerat när det är en som styr och inte alla! 😉 Oftast iaf, och på Apple stämmer det verkligen!

Vi har fått väldigt mycket information idag, nästan liiiite för mycket, på slutet hängde jag knappt med längre, men ändå kan jag inte låta bli att vilja ha mer, det vi gjorde idag var väldigt basic och vi gjorde även kodning vi inte kommer göra alls längre fram, bara för att vi skulle förstå grunderna. Väldigt bra så, men längtar tills imorgon när vi ska lära oss ”the real way” så man kan börja sitta och experimentera lite själv sen! 😉

Dock vet jag inte om jag kan hålla mig så länge, har hittat ett hel drös med tutorial, som jag nog kommer spana in ikväll(hade gärna gjort det nu men har glömt hörlurarna hemma så det går inte 🙁 ), så kanske jag kan plinka lite på något eget senare eller på tåget upp imorgon! 🙂 Jag ska bli bäst på detta och då tror jag inte att bara hänga med på lektionerna räcker för det kan ju alla göra! 😉

Dessutom känns det som miljön i xcode är riktigt smart, vilket verkligen passat moi! 🙂 Det är väldigt inspirerande! 😀  Känner mig ruskigt taggad för detta! 🙂

Men nu ska jag börja plinka på en LIA-platsansökan så kanske jag iaf kan maila lite företag sen, vill ha LIA klar så fort som möjligt så jag slipper stressa upp mig att det ska bli likadan som den förra….
puss puss