iOS programmering!


moi090113

God morgon underbara läsare!

Då sitter jag ännu en gång på tåget mot Halmstad och skolan! 🙂 Idag hade jag det extra lyxigt då älsklingen började tidigt och gav mig skjuts till tåget! 😀 Och visst är det att vara lite lat för ner är inga problem att rulla det är hem som är det hemska, särskilt efter en hel dag i skolan och 6 timmar på tåget! Kunde varit liiite mer jämt fördelat mellan backarna hem och till stan! Haha fast på ett sätt är det bra det är så för det är alltid ner som jag har bråttom, hem gör det inte så mycket om jag är lite sen! 😉

Fast det värsta är ändå cykeln, kan inte längre växla upp på den då det ena växelhandtaget är trasigt så det högsta jag kan komma upp på är 7-ans växel av 21… Det är rätt tungt! Men iaf, när jag får lön nästa gång ska jag skaffa en ny, har ju ändå haft min gamla sen jag typ 12, så kanske dags för en ny.. 😉 Men vet bara inte vad jag ska göra med denna då, har ju som sagt haft den länge och måste jag slänga den blir jag nog lite sentimental! 😉 Jaja, ska jag inte dö på en för liten cykel som inte längre växlar så får det nog bli så iaf! 😉

Kom iväg på joggingpass nr 3 igår, precis enligt planerna, tog med mig Nopplis och så fort vi hade lämnat de andra var det mycket uppskattat så det tror jag att jag gör fler gånger! 🙂 Det kan vara bra att hon springer av sig lite! 🙂 Nästa pass bli imorgon, är så skönt att passen nu i början knappt är en kvart långa, mycket lättare att motivera sig så! 🙂 Bara en kvart orkar man liksom med även om man gått upp 5 och är helt död! 😉 Sen när man har kommit in i det blir det nog mer rutin och då gör det inget om passen blir lite längre, det blir typ knappt en min längre varje vecka! 😉

Såhär ser veckans pass ut iaf:

Pass 1, vecka 2, Tisdag:

 • 5 min, rask promenad
 • 2 min joggning
 • 4 min rask promenad
 • 1 min joggning
 • 2 min rask promenad

Sammanlagt 14 min. 

Pass 2, vecka 2, Torsdag:

 • 5 min, rask promenad
 • 2 min joggning
 • 4 min rask promenad
 • 2 min joggning
 • 1 min rask promenad

Sammanlagt 14 min.

Pass 3, vecka 2, Lördag:

 • 5 min, rask promenad
 • 2 min joggning
 • 4 min rask promenad
 • 2 min joggning
 • 1 min rask promenad

Sammanlagt 14 min. 

Inte såå jobbigt direkt, hoppas kunna få med mig älsklingen på något av de två som är kvar i veckan, men vi får se, han har en ganska tung vecka på jobb så han lär vara trött som sjutton! Som jag typ! 😉 Och förutom denna träning blir det ridning fre-sön! Kommer bli intressant på fredag då har Cajan stått i över en vecka…

minarbetsplats

Haha jag känner att rubriken passar dåligt till vad jag skrivit så här långt… 😛 Men vad jag tänkte ha sagt med den är att idag börjar vi med iOS programmeringen!! Sååå spännande ska det bli! 😀 Tror den kommer bli mycket smartare än android-programmeringen, där programmet bråkar med mig typ heeeeela tiden! Igår hängde den sig tre gånger på mindre än tio min, så jag starta om både dator och program flera gånger.. Men vi får se vad som händer, lättare att ladda ner var programmet iaf, bara in i App-store och klickan på installera, klart! Precis som det ska vara! 🙂

Dags att hoppa av!
puss puss