Basiron® AC


basiron

Har använt Basiron på finnarna i ca 12 dagar nu eftersom jag inte tycker Tetralysalen gav någon effekt alls(äter det dock fortfarande, men har bara 5 dagar kvar)! Och då jag tycker det har börjat fungera tänkte jag berätta lite vad jag tycker om det! 🙂

I början blev jag superduper torr, huden flagnade jättemycket det blev jätterött och kliade så jag höll på att bli knäpp!! De första dagarna använde jag det varje kväll, men pga nyår och när skulle åka bort ville jag inte att det skulle se ut som jag åkt på däng så jag drog ner på det till varannan dag istället, då slutade det klia, huden blev mindre röd och torr men också de finnar som den faktiskt tog bort i början kom tillbaka så jag gick upp till en gång om dagen igen när jag inte behövde visa upp mig längre. Och denna gången går det bättre finnarna krymper både i storlek och i antal men utan att jag har fått tillbaka biverkningarna, vilket är rätt skönt eftersom jag åker till skolan varje dag denna veckan! 🙂

Alla är inte borta än, men de ser bättre och bättre ut för varje dag! 🙂 Återkommer med före och efterbild när de är helt gone! 🙂 Eller iaf tillräckligt mycket för att jag ska vilja ta bild på det! 😉
puss puss