Då var det slut för idag!


Redovisningarna är slut, jag är klar med min, och i och med att rapporten är klar är jag nu nästan klar med LIA, ska bara få ett handledarintyg från företaget jag gjorde LIAn åt också så är jag klar sen. Där är jag dock liiite tveksam, men jag hoppas verkligen att det inte kommer bli några problem där, har verkligen gjort allt jag kunnat för att försöka ge dem någonting så de inte ska förlora pengar på oss… Men vi får se vad som händer, vill bara lägga alltihopa bakom mig och blicka framåt! Från och med i morgon ska jag börja min resa mot att bli världens bästa iOS programmerare!! 😀

Vilket nog kan bli svårt med tanke på hur himla duktiga de andra är i klassen, lyckades få ihop den ena appen på väg till skolan, men upptäckte då en liten bugg som gjorde att den gick bara att trycka på en knapp en gång sen hände det liksom ingenting mer! Eller bug och bug.. Iaf så frågade jag en i klassen, typ den yngste och duktigaste, haha han bara råkade vara min bordsgranne! 😉 Och det tog honom typ tio min att flytta runt min kod lite och skriva om en bit så funkade den perfekt sen, det hade säkert tagit mig ett antal timmar att få ihop det och då hade det nog ändå inte blivit lika bra, så jag har nog lite att jobba med! 😉

Men det ska iaf bli skönt att få vara med från början denna gången så man verkligen kan hänga med i vad som händer! 🙂 Så det ska bli superspännande även om jag måste gå upp tio över 5 i två dagar till! 😉 Nu ska jag smyga mig till tåget, frågan är bara var jag ska göra på hemvägen, hade tänkt lösa problemet ovan då men det är ju löst nu! 😉 Jaja kanske kan utveckla appen lite istället hade varit trevligt att göra dem nöjda med den! 🙂
Puss puss