Nervositet och stress för ingenting!


moi070112

Haha shit vad trött jag är på mig själv! I morse spenderade jag ju tre timmar med att stressa upp mig totalt över ingenting, vi ska redovisa i morgon också och jag ska gör det då istället! Så jag har bara suttit och snällt tittat på de andra som redovisade idag! 😛

Men det har iaf varit väldigt intressant och jag har fått många bra tips för hur jag ska göra det i morgon! 🙂 Min redovisning kommer inte vara så spännande och fascinerande som de som redovisade idag eftersom vi aldrig fick slutfört de projekt vi jobbade med, men jag har ett litet ess i rockärmen som jag strax ska sätta mig och jobba med! 🙂

Har fått både roliga och tråkiga nyheter idag, den tråkiga är att mitt studiebidrag lär bli försenat och den roliga återkommer jag med senare! 😉
puss puss