Min kamera har kommit hem igen!!


kamera

God kväll underbara världen!!

Fick ett sms i förmiddags att min kamera var klar hos doktorn och redo att komma hem igen!!! 😀 😀 Är såååå himla glad! 😀 Har verkligen varit tomt och bildlöst utan den! Så jag skuttade nästan in på Elgiganten för att hämta ut den. 😀

Älsklingens nya superläckra brillor kom också idag men han vägrar vara med på bild så dem får ni tyvärr inte se in action! 😛 Men de ser iaf ut såhär:

gubbensbrillor

Har förutom när jag hämtade ut ovan pluggat 300% hela dagen sen jag gick från skolan, är helt slut i huvudet och börjar verkligen hoppas stenhårt på att mina nya glasögon som kommer nästa vecka ska hjälpa mig att slippa huvudvärken, fick stänga av programmeringsprogrammet för att sluta då mitt huvud inte längre hängde med i de engelska tutorialsen längre, men har kommit långt dock har jag lite kvar innan jag har något att visa upp, men löste iaf ett problem idag, det var så löjligt enkelt att jag höll på att smälla av! Men det gjorde såklart att jag fick nya problem så har lite kvar där fortfarande. Sen har jag börjat på en ny app, en ganska enkel grej, men den är bara för att dem som vi gjorde LIAn hos ska få någonting färdigt alls! Vet inte om de nappar på idén, men vill inte erbjuda den förrän den är klar, hade hoppats den skulle varit klar idag, men det är en funktion som inte vill som jag vill, men tror det är för att det fattas en liten del i den!

Så jag vet iaf var jag ska göra hela tågresan upp imorgon! 😉 Men nu måste jag nanna, ska upp fem igen! Så sov gott!
puss puss