Fjärilar!!


Nu är det bara en timme kvar tills jag kommer till Halmstad! Börjar bli vääääääligt nervös och stressad.. Men är iaf precis klar med rapporten och tyckte själv att den blev bra och speglade mina erfarenheter bra! Är bara lite osäker på om jag borde skrivit den själv eller ihop med min studiekamrat. Men det var lättare såhär och jag tycker nog att man borde skriva varsin, jag menar upplevelserna kan ju skilja sig åt! 😉 Önskade bara att jag varit duktigare och skrivit den tidigare, då hade jag kanske kunnat försöka och tänka på annat nu så jag hade kunnat få i mig min frukost, men som magen är nu känns det helt kört!

Fjärilar i magen är ett milt uttryck för hur jag känner mig, det känns snarare som köttätande små monster bor där inne och försöker äta sig ut! Haha okej nu överdriver jag kanske liiite! 😉 Men längtar rätt mycket tills jag sitter på tåget åt andra hållet igen och detta ligger bakom mig!

Nix nu är jag löjlig, frukost nästa, lite afil kan nog hjälpa! Förresten min fina kaffekopp som jag fick från pappsen och styvmor!
puss puss

20130107-141243.jpg