Då var det dags för skolan igen!


moioldpicGod morgon underbara läsare!

Det var faktiskt lättare än jag trodde att komma ur sängen klockan 5 i morse, efter denna långa julledighet är jag imponerad att jag kunde komma ur sängen så himla enkelt! 🙂

Nu är jag dock sjukt nervös, dags för redovisning idag, våran känns knapphändig, detta var verkligen inte så jag hade tänkt mig att min LIA skulle bli. Men för att inte gå in på detaljer vill jag bara ha denna dag bakom mig och tänka framåt! Imorgon börjar programmeringen för iOS!!!! Ska bli skitspännande och denna gång ska allt verkligen ALLT bli helt perfekt, har redan mailat ett företag som sa inför förra perioden att de var intresserade, bara inte då, inför den som kommer i Maj! Denna gång vill jag inte stressa i sista sekund! Och får jag inget positivt svar denna gången heller ska jag sätta mig och leta efter fler företag med en gång! Så krångligt som det var förra gången tänker jag verkligen jobba stenhårt för att få en superbra praktik denna gång! 🙂

Nu ska jag sätta mig och plugga en stund, fila på en rapport, tänk i mitten på Juni kommer jag vara färdig App-utveklare! 🙂 Som ni kanske ser försöker jag peppa upp mig ordentligt för att inte åka hem igen och gömma mig under täcket i sängen, tycker verkligen redovisningar är så otroligt skrämmande!! Men ska fixa det denna gång som alla de andra gångerna, scenskräck ska inte stoppa mig från att ta min examen! 😉
puss puss