Maybelline´s Fit me!


moi060113

Som jag skrev igår köpte jag ju en foundation på torp innan vi åkte ut till pappsen! Velade fram och tillbaka tills älsklingen höll på att få frispel! 😉 Men tillslut föll valet på Maybelline´s Fit me! I absolut ljusaste färgnyansen, 110. Tydligen ska de nyanser som slutar på 0 vara för varmhyade och de som slutar på 5 för kallhyade! Det visst jag inte när jag stod i butiken, men lyckades alltså få rätt eftersom jag är väldigt varm! 😉

Provade ju såklart den igår och även idag, och resultatet är detsamma, ganska fult direkt när man smetat på den, då den är lite för gul för mig! Sen blir den lite bättre och den ser hyfsat naturlig ut, men täcker för dåligt för mig och ger för mycket blänk! Och det största minuset är att det ser verkligen inte fint ut på de ormråden där jag är torr, alldeles flagigt och fult! Kändes dessutom lite grå, och jag tycker inte jag ser piggare ut utan snarare tvärt om..

Så nja inte riktigt min grej.. Får 2 av 5 stjärnor av mig, har redan börjat kika efter en nya, och så fort csn kommer blir det nog Bodyshops, Oil free balancing foundation spf 15 eller Extra virgin minerals loose powder foundation! Ska fråga vilket de tror passar mig bäst! 🙂
puss puss