På väg mot Bohuslän!


20130105-084604.jpg

God morgon underbara läsare!

Nu sitter vi i bilen på väg norr ut! 🙂 Julklapparna är inpackade och även småhundarna är med, hela familjen på väg alltså! 😉 Vädret är helt underbart, men vad jag kan se kommer vädret inte bli lika fint längre upp! Hoppas klart.se har fel idag! 😛

Ska bli kul att träffa släkten och besöka ”barndomshemmet” Hihi, men de sista 4 km är på grusväg så jag hoppas verkligen att den håller snöfri för annars kan vi nog få stora problem där! :O Tyvärr hade min lillebror redan åkt tillbaka till skolan så han missar jag, men min ystersyster på pappassidan ska vi iaf hämta upp och ta me! 😀 Men den som lever få se, vi har ju en bra bit kvar tills dess är ju liksom fortfarande kvar i Skåne än så länge! 😉 Tyvärr hade min lillebror redan åkt tillbaka till skolan så han missar jag, men min ystersyster på pappassidan ska vi iaf hämta upp och ta med oss! 😀
puss puss