Bohusläns besök! 2


moi

Då var vi på väg hemåt igen! Blev lite senare än jag tänkt! Men det har varit väldigt trevligt, började på torp, hämta upp ystersyster och köpte en foundation då min bb-cream från bodyshop har blivit alldeles för mörk!

Sen åkte vi utåt mot pappsen, den sista grusvägen är verkligen spännande! 😛 Men väl där hade vi supertrevligt, blev bjudna på massa smaskig mat och byte roliga julklappar! 🙂 Vi fick två superfina resemuggar, söta drinkglas, ett av styvmors hemgjorda ljus(luktade underbart) och några av farmors gamla glasfigurer! 🙂 Bilder kommer imorgon! 🙂

Fick spana in allt nytt som hänt i huset och på gården sen jag var där sist, för ett par år sen! Finns inte mycket kvar av hur det såg ut när jag bodde där, men inte så konstigt med tanke på att jag inte bott där på många år sen! 😉 Hade ju med doggisarna och de tyckte allt var superspännande och for runt ÖVERALLT! 😉 Så de ligger nu helt utslagna i baksättet! 😉

Sen innan vi började våran hemfärd körde vi till farmor och farfars grav och tände ett ljus, väldigt enkelt och vackert! 🙂 Och efter en liten titt i ystersysters söta lägenhet på översta våningen(fjärde utan hiss!!) så himla fint där, började vi våran resa hemåt igen! Och det är där vi är nu och äter bilar! 😀

Dock får det nog bli en resa uppåt snart igen, har ju en julklapp till mormor som vi inte hann lämna och skulle väldigt gärna träffa min storebror som jag inte träffat på väldigt(VÄLDIGT) länge! Dessutom är jag sjukt nyfiken på att se hur min kusses lilla hus ser ut! 😉 Synd bara att det kostar runt en tusenlapp per resa och det är över 8 timmar i en bil… annars hade jag åkt upp nästan jämt! 😉 Fast nästa gång får det gärna vara liiiite varmare, hu vad kallt det var, särskilt som vi nu börjar vänja oss vid de 6-8 graderna det är hemma! 😉
Puss puss


2 tankar om “Bohusläns besök!

Kommentarer är stängda.