Snart dags för synundersökning!! 1


20130104-144708.jpg
God middag!

Sitter just nu på specsavers och spanar in bågar, kl 15 ska jag göra en synundersökning. Det är med skräckblandad förtjusning jag kollar in glasögonen. Har inte riktigt bestämt mig för om det är bra eller dåligt och jag behöver glasögon.. Såklart är det dåligt men samtidigt hade det förklarat en del av huvudvärken och ögontröttheten hade det varit väldigt skönt. 😀

Dock är det få bågar som passar mig, ser urdum ut i älsklingens glasögon tex… Jag vet utseendefixerad som vanligt, men ska man inte trivas med sig själv? 😉 Men de som jag tycker är snyggast än så länge är de nederst på översta hylla på bilden. 😉

Jaja uppdaterar hur det går!
Puss puss


En tanke om “Snart dags för synundersökning!!

  • Sandra

    sv: tack<3 längtar verkligen tills min almanacka kommer.
    Hur är allt med dig? Var ett tag sedan jag var inne på din blogg.

Kommentarer är stängda.