Dags att pryda mitt ansiktet med ett par brillor!


glasogon

Kunde inte riktigt hitta mina nya bågar på specsavers hemsida men ovan är ungefär! 😉 Fast i guld tror jag, och på ett ungefär.. 😉 Haha nu när jag tittar på bilden blir jag osäker! Kommer bli världens överraskning när jag väl får dem om 10-14 dagar! 😛

Iaf för att ta det från början, kom dit ganska tidigt, orkade inte cykla hem i mellan så efter ett kort besök på åhlens och inköp av två nya gellack hamnade jag på Spacsavers ca 25 min för tidigt! Gick runt en stund och tittade, hade ju redan innan synundersökningen typ hittat vilka jag ville ha!

Dock var inte syn undersökningen någon höjdare, lyckades få typ den enda otrevliga optikern i hela butiken, eller egentligen hon var nog inte otrevlig men väldigt stressad och det kändes som jag inte kunde göra någonting tillräckligt fort! 🙁 Maskinen som jag tittade i var också hemsk, blev helt yr i huvudet! :S

Iaf så kom hon fram till att jag såg bra på långt håll och lite sämre på kort, inte mycket dock men hon tyckte jag skulle ha brillor när jag sitter vid datorn och när jag läser! Så vi gick ut och tittade, bestämde mig snabbt för de jag hade tittat på tidigare, det kändes inte direkt som läge att titta runt! 😉 Men när hon hade skrivit in en massa i datorn och mätt glasögonen ett antal gånger funkade inte dem. 🙁 Så jag fick titta efter ett par andra, det var lättare sagt en gjort så efter en stund bad jag att få titta själv och hittade ett par andra som var ganska lika men lite mindre, för de andra var förstora, det var de som var problemet. Dock var de i silver, men tänkte inte ens på att fråga om de fanns i guld så jag tog dem och betalade och gick därifrån.

Då kom jag på att jag borde frågat om de fanns i guld, velade fram och tillbaka men bestämde mig för att gå in och fråga, haha och tjejen i kassa sa att hon skulle koll, hämtade glasögonen från hyllan igen och efter att kollat på datorn sprang hon in bakom och var borta en lång stund. Fattade ingenting, och när hon kom tillbaka sa hon dessa är i silver!! Ja jo det såg ju jag med, men hon förklarade då att de måste vara ett gammalt exemplar för på datorn var de bara i guld, haha så det blev ett par guldbrillor! 😛

Haha shit vad långt det blev, men kontentan är iaf att jag har köpt ett par guldfärgade pilotbrillor. 😉 De kommer bli dösnygga! 😉
Puss puss