Rosa med pärlemo naglar!


20130103-233026.jpg

God kväll söta läsare!

Det slutade med både och på naglarna, rosa i botten och pärlemo uppe på. 🙂 Blev en aning mycket färg för min smak men det blir nig bra, var lite tveksam till det lilla först också men sen tyckte jag det var dösnyggt så det blir nog perfekt. 😀

Det går sådär med studierna, känns som jag dunkar huvudet i väggen mest hela tiden men förhoppningsvis löser det sig snart! Blir plugg imorgon kväll igen och antagligen en del på lördag också när vi ska till Bohuslän om jag kan få älsklingen att köra vill säga. 😉 Hoppas jag hittar lösningen under den tiden. 😀

Fick ett litet infall idag också en polare föreslog en sak och jag hoppade på, kommer bli en hel del träning framöver, hoppas bara knäna går med på det! Men mer om det imorgon. 🙂 Sov gott!
Puss puss