Idag ryker nagellacket!


fulanaglar

God morgon bloggen!

Nu börjar naglarna se fula ut, egentligen gjorde de det redan igår, men orkade inte ta tag i det förrän idag! 😉 Men de höll ifall i fem dagar och då har jag verkligen inte varit snäll mot dem för fem öre som jag brukar vara mot nagellack! 😉

Men läste även någon som hade provat att öka tiden under lampan från 30 sek till 60 sek och då fått ett mycket tåligare resultat! 🙂 Så det tänkte jag prova med nästa lackning! 🙂 Funderar bara på hur jag ska gör, antingen lacka dem i pärlemo då det blev så himla fint på mamma och min bästis, eller så köper jag ett vitt lack också och gör fransk manikyr, eller så målar jag dem med det rosa lacket och gör fransk manikyr med pärlemo-toppar! Hmmm…

Men nu sitter jag hemma hos mamma som har ont i ryggen och ska snart gå ut och klippa min lilla pålle! See u Later!
puss puss