Underbar start!


5805106411_99885199a8_o.jpgGod morgon fina läsare!

Gårdagen var på många sätt helt underbar, älsklingen började verkligen det nya året på ett überromantiskt sätt, själv mådde jag ju lite si sådär, så livet var strålande, men kroppen inte lika bra! 😉

Idag mår jag mycket bättre, dock när jag reste mig ur sängen blev jag sådär yr som man kan bli när man reser sig för fort, så jag satt kvar och väntade på att det skulle gå över men det blev inte bättre?! Men jag gissar på att det är järnbrist så en järntablett är på g! 🙂

Då gårdagen blev lite väl slapp för min smak har jag idag bestämt mig för att vrida upp tempot idag! Mycket ska hinnas med! 🙂 Till att börja med efter frukost ska jag förhoppningsvis sticka till mammsen och rida min lilla bushäst!

Sen blir det tvätt och ta tag i plugget igen! Dags att dumpa semestern nu! 😉 See U Later!
Puss puss

Ps. Förresten har ett nyårslöfte till minst ett par fotograferingar ska det bli iår också! Saknar det!