Nyårafton!


God morgon världen!

Nyårsafton idag! Vi har planerat att ha några vänner över på middag, kommer bli supertrevligt! 😀 Min bästa kompis kommer en timme innan så ska vi fixa håret och makeupen ihopa! 🙂 Kommer bli dösnyggt, ska ha i löshåret som jag lockade i förrgår och köra på en guldmakeup för att matcha klänningen! 😀 Saknar verkligen min riktiga kamera just nu, men ska försöka få ihop vettiga bilder med min andra också! 🙂

Vi sitter just nu och skriver en inköpslista, all mat och sånt köpte vi igår, så nu är det bara lite småsaker som ska fixas med! 🙂

Känns helt sjukt att det redan är årets sista dag, det får en verkligen att fundera på vad jag har åstadkommit detta året, och när jag tänker efter, inte mycket! Haha jo men jag har ju lagt grunden för en helt ny yrkeskarriär och nästa år kommer verkligen bli ett otroligt spännande år pga av det! 🙂

Sen har vi ju också flyttat till en mycket större mysigare lägenhet detta året, en helt underbar förändring som inte kunde blivit bättre! Och som är döskönt att ha bakom sig dessutom! 🙂 Under nästa år kommer dessutom det roliga med att inreda den ordentligt också! 🙂 Kommer bli ett underbart år 2013, det är jag säker på! 🙂 Dessutom är 13 min turnummer så det kan ju inte bli annat än helt perfekt!

Funderar lite på om jag ska ha några nyårslöften detta år, är lite kul att ha mål för ett år som inte ens har börjat än och som man inte har en aning om hur det kommer te sig liksom! 😉 Men det är ju också det som är det allra bästa, ett nytt år där man ännu inte kunnat begå några misstag, helt perfekt och oförstört! 😀

Ett av mina mål för nästa år är iaf att bli klar med mina utbildningar, båda två! Ett annat är att få ett jobb som jag har användning för en av mina utbildningar, på minst 50%! 🙂 Men tror jag gör ett inlägg för alla mina mål lite senare, nu när jag tänker efter var det väldigt många! 😉 Och nu vill älsklingen iväg och fixa sakerna, hihi stackarn är stressad som sjutton! 😉
puss puss